Om oss

-Här hittar du bara bra kosttillskott som håller vad de lovar och är utan massa skit! För idrottare och motionärer i alla åldrar.

 

Jag heter Christian Kagg och jag startade denna enkla webshop för att du som kund snabbt skall kunna hitta en produkt som passar dig utan att vilseledas av 100 andra produkter och kampanjer som får dig att köpa sånt du inte behöver och som bara står och blir gammalt hemma i skafferiet. Har du ändå svårt att välja rätt så är det bara att slänga iväg ett mejl till mig på info@proteingrossisten.se så hjälper jag dig att hitta rätt direkt.

 

Innan jag startade ProteinGrossisten var jag ansvarig för Gymgrossisten butiker i Stockholm och drev samtidigt Gym och Relax på Rörstrandsgatan i Stockholm.

 

Jag garanterar att alla produkter är fria från skadliga ämnen och att du får den effekt som utlovas- detta är mycket viktigt då flertalet av mina kunder är unga idrottare.

 

Mejla mig så hjälper jag dig att hitta rätt kosttillskott till rätt tillfälle.

 

Fråga mig gärna om träning, kost och kosttillskott, eller vad som helst egentligen-så får du en knuff i rätt riktning direkt. De råd jag ger utgår från din nuvarande situation och jag tar alltid hänsyn till just dina försutsättningar.

Varmt välkommen!

Christian Kagg, PT och Produktutvecklare

info@proteingrossisten.se

 
 
 
 

ADRESS

 

e-post: info@proteingrossisten.se

Följ oss gärna på Facebook

Copyright @ All rights reserved