Villkor & info

Villkor & info

ENDAST 89:- i FRAKT OAVESETT VIKT

 

När du beställer varor från webshopen, per telefon, mail, post eller online i butiken så accepterar du automatiskt dessa köp- och leveransvillkor.

 

PRISER

Samtliga priser är inkl moms.

 

FRAKTPRISER

Fraktkostnad på minst 89 kr tillkommer på alla beställningar, kan vara högre beroende på vikt, storlek och destination. Summan på frakten bestäms innan köpet godkännes i kassan.

 

Inga andra avgifter tillkommer.

 

Fraktkostnad på 89 kr tillkommer på alla beställningar.

 

Inga andra avgifter tillkommer.

 

MINSTA ORDER

0 kr

 

ÅNGERRÄTT

Ångerrätt 14 dagar efter det att varorna är mottagna. Retur sker endast om varan är obrukad. Efter inspektion återbetalas varans kostnad. Kunden svarar för returfrakten.

 

LEVERANSTID

Normalt inom 3-4 dagar. Under vissa omständigheter kan leverans ta längre helgdagar eller då posten har väderstörningar.

 

REKLAMATIONER

Om paketet är skadat när det levereras ska du reklamera det direkt till budet (Posten) eller ringa till dem. Om paketet är skadat står vi för returfrakten. Skulle en produkt vara defekt och det inte har med frakten att göra, vänligen kontakta oss på info@proteingrossisten.se för reklamation senast 7 dagar efter mottagen leverans. För att reklamationen skall godkännas skall produkten returneras i originalförpackning samt vara hel och omärkt.

 

RETURINFORMATION

Retur av vara där paketet är skadat när det levereras ska du reklamera det direkt till budet (Posten) eller ringa till dem. Om paketet är skadat står vi för returfrakten. Vid leverans av felaktig produkt skall detta meddelas oss via info@proteingrossisen.se eller genom websidans kontaktformulär inom 3 dagar efter att paketet mottagits. Vi står för returkostnaden. För att returen skall godkännas måste produkten returneras i originalförpackning och helt omärkt. Vi hanterar och återbetalar er för en återlämnad försändelse inom 4 dagar från och med att vi mottagit returen.

 

OUTLÖSTA PAKET

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaderna för returfrakt + administrativ avgift, minst 250:- vid outlösta paket i de fall varor skickas mot postförskott/efterkrav.

 

BETALNING MED VISA ELLER MASTERCARD

Vi förbehåller oss rätten att kontrollera de kortuppgifter du lämnar samt din adress. Misstanke om brott eller försök till brott polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att neka köp.

 

BETALNING MOT FAKTURA/ KREDIT

Om du beställer varor mot faktura så godkänner du att vi kan göra kreditupplysning och kontrollera din betalningshistorik hos Kronofogdemyndigheten.

 

Om du har betalningsanmärkningar och vill betala på annat sätt än med konto-/kreditkort kan du maila oss för att få instruktioner om förskottsbetalning.

 

Vid försenad betalning debiterar vi 10 % av fakturabelopp, minst 100 kr. Om betalning inte har kommit oss tillhanda inom 25 dagar skickas fakturan till inkasso, vilket medför ytterligare kostnader om minst 500 kr. Ränta debiteras med 5% + referensränta.

 

Vi levererar ej till postboxadresser. Vi förbehåller oss rätten att neka köp utan förklaring. Alla misstankar om brott polisanmäls.

 

ÅLDERSGRÄNS

Vid postorderköp ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans medgivande. Vi har ingen möjlighet att kontrollera och verifiera ålder. Därför ligger ansvaret hos kund och vårdnadshavare.

 

RESERVATION FÖR FEL OCH PRISÄNDRINGAR

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som angivits felaktigt i annonser eller i webbutiken. Vi reserverar oss även mot prisjusteringar som förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar, lagerförändringar och ev. tekniska fel i webshopen.

 

PERSONUPPGIFTER

Vi lämnar aldrig ut dina ifyllda personuppgifter. Vi hanterar och återbetalar er för en återlämnad försändelse inom två dagar från och med att vi mottagit returen"

 

Mejla frågor till info@proteingrossisten.se

ADRESS

 

e-post: info@proteingrossisten.se

Följ oss gärna på Facebook

Copyright @ All rights reserved